Subašić i Vida uoči utakmice na Poljudu: Vjerujemo u pobjedu protiv Italije, tri ćemo boda darovati našem narodu

Foto: fah

Hrvatski nogometni reprezentativci Danijel Subašić i Domagoj Vida u u utorak navečer su izjavili kako vjeruju u pobjedu u kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije te istaknuli da im je žao što će se u petak na Poljudu igrati bez gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tri boda ćemo darovati našem narodu

“Utakmica će biti jako bitna i teška i šteta je što neće biti gledatelja, ali što je tu je, idemo pobijediti”, rekao je vratar hrvatske reprezentacije Danijel Subašić na konferenciji za medije u utorak u Splitu.

“Odužit ćemo se navijačima pobjedom i tri boda koja ćemo darovati našem narodu”, izjavio je branič Domagoj Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Po Vidnim riječima naši igrači su iznimno motivirani za utakmicu protiv Italije i spremni su ginuti jedan za drugog na terenu.

“Kad je u pitanju ovako velika utakmica nema umora naših igrača, bez obzira na napornu sezonu koju su imali. Svi smo jako motivirani za meč protiv Talijana”, poručio je Vida.

Hrvatska može parirati Talijanima

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić ističe da je Hrvatska u prvoj kvalifikacijskoj utakmici u Milanu pokazala kako može parirati Talijanima.

“Ako budemo igrali kompaktno i agresivno kao na San Siru, onda će biti manje posla za mene”, rekao je vratar Monaca, ali dodao da ga uopće ne brine hoće li primiti pogodak, ako će Hrvatska na kraju slaviti.

“Neka primim dva gola, ali neka rezultat bude 3-2 za nas”, dodao je Subašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Subašić i Vida priznali su da je hendikep neigranje ozlijeđenog Luke Modrića te Vedrana Ćorluke, koji odrađuje kaznu zbog nakupljenih žutih kartona, ali su i poručili kako su uvjereni da Hrvatska ima kvalitetne nogometaše koji ih mogu nadomjestiti.

“Znamo da je Modrić među najboljim igračima svijeta, a Ćorluka je stup naše obrane, ali ne trebamo se ‘ubijati’ zbog njihova neigranja, nego trebamo skupiti glave i igrati kao momčad“, zaključio je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.