Šuker srpskim medijima: ‘Živjeli smo zajedno, pratim Zvezdu i navijam’

Foto: fah

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker boravio je u Sarajevu, te je iskoristio kako bi novinarima lista Blic dao intervju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pitali su ga gleda li Ligu prvaka, posebno utakmice Crvene zvezde.

“Naravno da pratim i navijam jer je Crvena zvezda jedini klub iz regije u europskoj eliti. Zvezda je veliki klub i zaslužuje da bude dio Lige prvaka. Nema sumnje da je napravljen velik uspjeh i pomak jer su s naših prostora Ligu prvaka igrali Dinamo, Partizan i Maribor”; rekao je.

“Navijačima Crvene zvezde i javnosti potrebno je stalno ponavljati da je sam ulazak u Ligu prvaka privilegij i golemi uspjeh. I Dinamo je primao po 15 golova, a ni Partizan se nije proslavio. Razlog tome leži u činjenici što svi drugi imaju love više od nas. I stoga ne bi trebalo pucati, već davati podršku”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekli su mu da je većina ljudi u Srbiji navijala za Hrvatsku na SP-u.

“Što mislite za koga bih navijao između Danske i Srbije, Bosne i Hercegovine i Švedske? Mislim da je to sasvim normalno za ljude koji vole nogomet. Živjeli smo zajedno, trenirali, igrali. Nogomet je taj koji spaja. Želim Srbiji i svim reprezentacijama s ovih prostora da se kvalificiraju na velika natjecanja i da dožive sve što je doživjela Hrvatska u Rusiji”, zaključuje Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.