Suparnik Rijeke u Europskoj ligi deklasirao Atalantu, igrao i Pašalić

epa08523421 Napoli's Lorenzo Insigne (R) in action against Atalanta's Timothy Castagne (L) during the Italian Serie A soccer match between Atalanta BC and SSC Napoli in Bergamo, Italy, 02 July 2020. EPA/PAOLO MAGNI

Suparnik Rijeke u skupini F nogometne Europske lige Napoli u prvom je susretu 4. kola talijanskog prvenstva na svom San Paolu uvjerljivo svladao Atalantu sa 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjedu su imali već s tri pogotka u razdoblju od 22. do 30. minute, dvostruki je strijelac bio Meksikanac Lozano (22, 27), a treći gol postigao je Politano (30). I prije odlaska na odmor Osimhen (42) je povisio na 4:0, da bi u nastavku Lammers (69) tek ublažio poraz gostiju.

Mario Pašalić odigrao je čitav susret za Atalantu, dok je Boško Šutalo ostao na klupi gostiju.

Rijeka i Napoli igrat će međusobno u Rijeci 5. studenoga u susretu 3. kola Europske lige, te u Napulju 26. studenoga u 4. kolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.