Svjetsko prvenstvo u Gruziji: Hrvatska muška kadetska rukometna reprezentacija u nevjerojatnoj utakmici svladala Poljsku

Foto: Thinkstock

Hrvatska muška kadetska rukometna reprezentacija u nevjerojatnoj je utakmici trećeg kola skupine C SP-a u Gruziji nadoknadila rezultatski minus od deset pogodaka i upisala pobjedu protiv Poljske s 33-28 (12-20).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako se situacija činila bezizlaznom početkom drugog poluvremena kada su Poljaci poveli s 23-13, odličnom igrom u obrani i razigranim napadom Hrvatska je učinila nemoguće, nadoknadila deset golova zaostatka i na kraju pobijedila s čak pet pogodaka prednosti. U drugom su dijelu mladi Hrvati zabili 21,a primili samo osam golova. Prvi topnik bio je Ivan Martinović koji se u strijelce upisao devet puta. Slijede ga Halil Jaganjac sa sedam i Leon Strbad sa šest, dok je Ivan Panjan obranio je ukupno 16 poljskih šuteva, od čega 12 u drugom poluvremenu. Najbolji u redovima Poljske bili su Maciej Zarzycki i Piotr Jarosewiecz svaki s po šest pogodaka.
U nedjelju, 13. kolovoza Hrvatska igra protiv Brazila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.