Svjetsko prvenstvo klizanje juniori: Zlato za Amerikanca Hiwatashija

Foto: fah

Novi svjetski juniorski prvak u umjetničkom klizanju je Amerikanac Tomoki Hiwatashi, koji je nakon sjajnog slobodnog programa osvojio 230.32 boda, te se nakon tri godine ponovno popeo na pobjedničko postolje najvećeg svjetskog natjecanja za juniore, ovoga puta na najvišu stepenicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliko iznenađenje priredio je Rus Roman Savosin te sa šestog mjesta u kratkom programu stigao do srebrne medalje osvojivši 229.28 bodova, a brončani je Talijan Daniel Grassl sa 224.67 bodova, koji je ove godine ponovno pokazao odličnu formu nakon što je na nedavno održanom Europskom seniorskom prvenstvu bio šesti.
Vodeći nakon kratkog programa Amerikanac Camden Pulkinen uz puno pogrešaka na kraju je ostao bez medalje završivši tek na osmom mjestu.
Posljednjeg natjecateljskog dana u subotu saznat ćemo pobjednike u konkurenciji plesnih parova i klizačica. Slobodni ples plesnih parova počinje u 12.30, a slobodni program klizačica u 17 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.