Svjetsko prvenstvo skijanje: Skraćen i kombinacijski spust za skijaše

Foto: Fah

I četvrta skijaška utrka na Svjetskom prvenstvu u Areu je skraćena, objavila je u ponedjeljak Međunarodna skijaška federacija (FIS).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, kombinacijski spust za skijaše koji je na rasporedu u 11,00 sati, startat će s rezervnog starta na dijelu Lillbranten. Start kombinacijskog slaloma je u 14,30 sati.

Danas bi se na startu kombinacije trebali naći i dva hrvatska skijaša Filip Zubčić i Natko Zrnčić Dim.

U nedjelju je spust za skijašice, na kojem je slavila Slovenka Ilka Štuhec, spušten je na niži start nego što je u početku bilo predviđeno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.