Tko umjesto njih? Zlatko Dalić oslobodio šestoricu nastavka američke turneje: Hrvatska i protiv Meksika u jakom sastavu!

Foto: fah

Hrvatski nogometni izbornik Zlatko Dalić odlučio je poslije prijateljske utakmice s Peruom, u kojoj su Vatreni poraženi sa 0-2, osloboditi šestoricu igrača nastavka američke turneje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

U dogovoru hrvatskog izbornika Zlatka Dalića s njihovim klubovima, a uzimajući u obzir i njihovo zdravstveno stanje poslije ogleda s Peruom, šestorica će hrvatskih reprezentativaca u subotu krenuti natrag put Starog kontinenta te će preskočiti prijateljsku utakmicu s Meksikom u Dallasu.

Daljnje su akcije oslobođeni Danijel Subašić (Monaco), Luka Modrić (Real Madrid), Mario Mandžukić (Juventus), Ivan Perišić i Marcelo Brozović (Inter) te Nikola Kalinić (Milan).

Hrvatska će s Meksikom igrati na stadionu AT&T, 27. ožujka u 21,00 sati po lokalnom, odnosno 4,00 sati po hrvatskom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko će umjesto hrvatske šestorke zaigrati protiv Meksika za četiri dana?

Ruku na srce Brozović i Kalinić potpuno su izvan forme, dakle, to se vjerojatno, u ovom trenutku, neće puno osjetiti. Umjesto Brozovića u igru će izvjesno je Milan Badelj… A umjesto Kalinića? Andrej Kramarić, koji je protiv Perua u drugom poluvremenu pokazao zašto mnogi s pravom smatraju da je trebao u Miamiju krenuti od početka…

Subašić ima zamjenu, a Modrić? Naravno, Mateo Kovačić, napokon bi mogao početi od prve minute… Dakle, Hrvatska će i protiv Meksika igrati u jakom sastavu. Ući će vjerojatno Marko Pjaca te Ante Rebić…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.