Transfer Alexisa Sancheza iz Arsenala u Manchester United isključivo ovisi o odlasku Mhitarjana

Foto: fah

Transfer Alexisa Sancheza iz Arsenala u Manchester United isključivo ovisi o odlasku Henrika Mhitarjana u suprotnom smjeru, kazao je menadžer armenskog nogometaša Mino Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čileanskom napadaču na ljetu ističe ugovor s Arsenalom i ne želi ga produžiti, pa su ‘Topnici’ prisiljeni ga prodati ove zime kako Sanchez ne bi napustio klub bez odštete. Najveći interes za njegovim uslugama pokazali su Manchester United i gradski suparnik City, no engleski mediji navode kako je United u prednosti.

“Manchester United neće dovesti Sancheza ukoliko Henrik ne pristane preseliti se u Arsenal. Henrik je dio mogućeg transfera sa Sanchezom i nema drugog načina,” kazao je Raiola dodavši: “Henrik ima ugovor s Unitedom na još dvije i pol godine i on će učiniti ono što je najbolje za njega.”

Sanchez je već dogovorio sve detalje ugovora s ‘Crvenim vragovima’, a navodno će na Old Traffordu zarađivati oko 400.000 eura tjedno. Sada se čeka odluka armenskog nogometaša, te menadžera ‘Topnika’ Arsenena Wengera koji mora dati svoj pristanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sanchez je stigao u Arsenal 2014. iz Barcelone za 34 milijuna eura i u redovima londonskog kluba je u 165 nastupa zabio 80 golova. Mhitarjan je na Old Trafford preselio 2016. iz Borussije Dortmund za 30 milijuna eura i u 63 nastupa zabio je 13 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.