Trener Cedevite: Ako ćemo igrati dobru obranu i pametno u napadu, imamo velike šanse da pobijedimo

Foto: fah

Košarkaši Cedevite u srijedu (20.30 sati) u Domu sportova dočekuju MoraBanc Andorru u utakmici 3. kola A skupine Eurokupa, a nakon dva uvodna poraza od talijanskog Torina i turske Darušafake, hrvatskom prvaku je potrebna pobjeda kako bi zadržao izglede za plasman u drugi krug ovog europskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad koja igra u španjolskoj ACB ligi na jednak je način, porazima od Torina i ruskog Uniks Kazanja, započela natjecanje u Eurokupu, ali to ne znači da će momčad Jure Zdovca moći opušteno ući u ovaj dvoboj.

“Igramo protiv ekipe koja je izuzetno napadački usmjerena, imaju puno stranaca i igraju brzu i napadačku košarku. Opet ćemo se morati posvetiti obrani. Ako ćemo igrati dobru obranu i pametno u napadu, imamo velike šanse da pobijedimo. Moramo pobijediti tu utakmicu”, izjavio je trener Cedevite Jure Zdovc.

Među igračima Andorre je i bivši igrač Cedevite John Shurna, tu je i europski prvak sa Slovenijom Jaka Blažič pa Oliver Stević i Vladimir Janković, Čeh David Jelinek…

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Imaju puno stranaca. To je međunarodna momčad s dosta talenta u napadu i imaju kvalitetu”, rekao je Zdovc koji ne misli da bi poraz izbacio Cedevitu iz utrke za pozicije koje vode u drugi krug.

“Euroliga je prije imala ovakav sistem sa šest ekipa i bilo je puno ekipa koje su startale lošije s tri poraza pa su poslije bez problema išle dalje. Ipak je to puno utakmica, ali sigurno da će se puno lakše disati ako pobijedimo”, zaključio je slovenski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.