Trener Cedevite uoči susreta sa Cibonom: ‘Obje ekipe su motivirane, radi se o naslovu prvaka Hrvatske’

Foto: fah

Trener Cedevite Slaven Rimac istaknuo je u ponedjeljak da on i njegovi igrači jedva čekaju da počne finalna serija doigravanja košarkaškog prvenstva Hrvatske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Očekujemo kvalitetnu Cibonu, dobro se poznajemo i sigurno je da će obje ekipe biti motivirane, radi se o naslovu prvaka Hrvatske. S obzirom da smo prošli Zadar tricom u zadnjim sekundama vjerujem da će momčad psihološki biti na visokom nivou, te da ćemo i energetski biti dobri. Jedva čekamo da počne finalna serija”, kazao je Rimac.

Košarkaši Cedevite plasirali su se u finale zahvaljujući pobjedi 72-71 protiv Zadra u odlučujućoj petoj utakmici polufinala, a junak Cedevite bio je Jacob Pullen koji je pogodio pobjedničku tricu dvije sekunde prije kraja susreta. Cibona je u polufinalu eliminirala Split sa 3-0 u pobjedama.

Finalna serija igrat će se na četiri pobjede, a prednost domaćeg terena imat će Cibona. Prva utakmica igrat će se u srijedu, 22. svibnja, u KC Dražen Petrović u 20.30 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Cibona igra na potpuno drugačiji način od Zadra, Cibona više ovisi o svojim razigravačima. Moramo u obrani biti jako dobri i vjerujem da će onda stvari ići onako kako mi priželjkujemo. Iako je Cibona imali više vremena za pripremu, mislim da je teško izmisliti nešto novo, a i to se rijetko radi na kraju sezone. No, što god se dogodi, bit ćemo spremni odgovoriti”, dodao je trener Cedevite.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.