Trener Ferencvarosa: ‘Nisam siguran zašto se Dinamo bojao, zašto se nakon vodstva povukao i nije napadao’

Foto: fah

U prvoj utakmici 3. pretkola nogometne Lige prvaka Dinamo je na stadionu u Maksimiru igrao 1-1 (1-0) protiv mađarskog Ferencvarosa. Uzvrat se igra 13. kolovoza u Budimpešti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su Modri bili daleko bolji od Mađara činjenica je da su favorizirani Zagrepčani podbacili, pustili su da protivnik ima previše loptu u svojim nogama, u jednom se trenutku potpuno povukli i tada su Mađari iz kratkotrajne ofenzive zabili taj pogodak koji im daje realne šanse za prolaz, a što bi bio veliki neuspjeh za momčad Nenada Bjelice.

Nakon utakmice trener Ferencvarosa, Serhij Rebrov, imao je dosta razloga za zadovoljstvo, a odbacio je i tvrdnje nekih hrvatskih novinara o ”uspavanki.”

“Ma kakva uspavanka, o čemu vi govorite?! Tako bi ja vas mogao pitati zašto je vaša momčad nakon ranog vodstva ostala otraga i više nas nije napadala. Došli smo kod jake momčadi, napadačke momčadi i kod nje postigli gol za sjajan rezultat u uzvratu.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se dogodilo u drugom dijelu utakmice?

“Igračima nisam davao nikakve posebne upute. Nisam siguran zašto se Dinamo bojao, zašto nije agresivnije igrao. Moji igrači su na to reagirali na pravi način, postigli su gol i ja sam zadovoljan.”

Jesu li i dalje šanse za prolaz 50:50, s obzirom na dobar rezultat na Maksimiru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ti postoci u priča za navijače. Imamo jako dobar rezultat pred uzvrat, ali to nikako ne znači da sigurno prolazimo”, zaključio je trener mađarske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.