Trener Hajduka najavio polufinale hrvatskog Kupa: Čeka nas teška utakmica protiv Lokomotive, ali naš cilj je plasman u finale

Foto: fah

Trener Hajduka Željko Kopić izjavio je kako njegovu momčad čeka teška utakmica polufinala hrvatskog kupa protiv Lokomotive, koja, po njemu, ima kvalitetu da igra uz dominantan posjed lopte, ali i na kontranapade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Lokomotiva ima igrače koji mogu dominirati kroz kvalitetan posjed lopte, ali isto tako zbog brzih krilnih nogometaša odgovara im i defanzivnija varijanta sa kontranapadima. Igra se samo jedna utakmica i nemate priliku za popravak, i zato ćemo nastojati nametnuti ritam koji nama odgovara”, izjavio je u ponedjeljak Kopić uoči gostovanja u Zagrebu.

Utakmica polufinala kupa između Lokomotive i Hajduka igrat će se u utorak (17.30 sati) na stadionu u Kranjčevićevoj.

“Naš je cilj prolazak u finale, jer igrati u finalu kupa privilegij je za svakog igrača i trenera”, dodao je Kopić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na novinarski upit da li je susret polufinala kupa utakmica sezone za Hajduk, Kopić je odgovorio: “Otkad sam postao trenera Hajduka svaka utakmica je utakmica sezone”.

U drugom polufinalnom susretu, koji je na rasporedu 4. travnja u Maksimiru, sastaju se Dinamo i Rijeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.