Trener Hajduka nakon derbija: ‘Čvrst derbi, rovovska bitka i pobjeda sretnog i spretnog protivnika’

Foto: fah

Dinamo je kao gost u Splitu svladao Hajduk sa 1-0 .

Tekst se nastavlja ispod oglasa

” Čvrst derbi, rovovska bitka i pobjeda sretnog i spretnog protivnika. Osjetilo se njihovo iskustvo kroz europske utakmice ovu sezonu. Za naše igrače još jedno iskustvo, neki su igrali prvi derbi. Utakmica nije bila lijepa, ali ipak je imala intenzitet” kazao je trener Hajduka, Siniša Oreščanin.

“Život teče dalje i poslije ove utakmice. Rekao sam to i prije derbija. Nama fokus treba biti da ostanemo mirni i idemo dalje. Iskustvo je ogromno, značit će našim igračima, a treba naglasiti da smo dali sve od sebe. Sa igračem manje smo sve otvorili i Dinamo je tu dobio prednost. Do tog trenutka utakmica je bila kontrolirana s naše strane. Doduše, pozicioniranja i dodavanja su trebala biti bolja, ali iz ovoga ćemo izvući iskustvo”, zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.