Trener Liverpoola presretan: ‘Divlja utakmica. Ne možete baš bez malo sreće, ali mi smo je imali samo večeras’

Foto: Twitter

Liverpool je obranio 5:2 s Anfielda i unatoč 2:4 porazu od Rome na Olimpicu plasirao se u finale Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Divlja utakmica! Početak je bio lud! Oni su riskirali koliko god su mogli. Odmah smo ih kaznili, a onda im poklonili gol. U jednom trenutku sam zaboravio koji je rezultat od toliko golova! Nevjerojatno!” Imamo još prostora za popravak jer se nismo branili kako treba u drugom poluvrememnu. Međutim, takve stvari su potpuno normalne za većinu mojih igrača budući da im je ovo prvi polufinale”, rekao je trener Liverpoola Jürgen Klopp.

“Naša zadnja linija je stajala preduboko, a ne možete tako igrati. Svaka kontra je bila jako opasna. Međutim, kao što sam rekao, neke stvari su normalne. Znate svi da smo inače puno bolji. Na kraju mislim da smo potpuno zaslužili prolazak u finale. Ne možete baš bez malo sreće, ali mi smo je imali samo večeras. Real je imao sreće i protiv Juventusa i protiv Bayerna. Imamo dva tjedna da se pripremimo i jednostavno idemo tamo dati ono sve što imamo za titulu”, dodao je.

Zatim se osvrnuo na lošu statistiku koju ima u finalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Svi me podsjećaju na te podatke i radit će to i do utakmice u Kijevu, ali jednom trebaju startati i pobjede. Vjerujem u ove igrače jer su pokazali karakter i cijelu sezonu su sjajni. Igraju ludo!”, poručio je.

Pohvale su dobili i Romini igrači.

“Ovo nije lako što su oni pružili. Vraćali su se toliko puta i opet umalo odigrali savršenu utakmicu. Nismo gubili nadu, vjerovali smo do samoga kraja. Nažalost, nismo uspjeli. Međutim, možemo biti samo bolji u budućnosti. Možemo biti ponosni. Ovdje su odlučili detalji. Malo nam je nedostajalo, ali ne želim oduzeti ništa Liverpoolu koji je bio sjajan”, poručio je Eusebio Di Francesco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.