Turbulentni tjedan na Poljudu: Zoran Vulić novi trener Hajduka?

Foto: fah

Nakon turbulentnog tjedna na Poljudu i nakon smjene Željka Kopića napokon je, kako sada stvari stoje, Hajduk dobio novog trenera. Radi se o bivšem igraču Hajduka, jednom od legendi kluba, Zoranu Vuliću, čije ime zadnjih dana nije bilo ni spominjano u medijima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju portala goal.com/hr prije nego li je postao realan kandidat za klupu Hajduka, barem što se tiče šire javnosti, za goal Vulić je rekao: ‘‘ Nisam na Poljudu službeno, morao sam malo na remont do Sizge, inače fizioterapeuta Hajduka Domenika Sisgorea, imam nekih problema s nogom. Nemojte me ni slikati, nema potrebe”. Vulić je to rekao jutros. No, vrlo brzo postalo je očito zašto je on zapravo stigao na Poljud. Očito kako je Vulić želio na  neki način ovakvom izjavom zavarati medije i dobiti na vremenu. Uzalud, vijest se proširila Splitom.

Inače, Vulić  je bez sumnje, kao dijete Hajduka,veliki navijač kultnog  hrvatskog kluba s kojim je i osvajao trofeje kao igrač. Ukratko legenda splitskog i hrvatskog nogometa.

Inače, Zoran Vulić dijete je Hajduka, njegov otac branio je za bijele u pedesetim godinama prošlog stoljeća, a sam Zoran prošao je sve selekcije kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Nema veće časti za jednog Dalmatinca od nošenja Hajdukovog dresa, a još je posebnije kad taj dres prije tebe nosi i tvoj otac”, kazao je Vulić, koji se rodio 1961. godine, kad je njegov otac završavao nogometnu karijeru, piše portal goal.com/hr.

Podsjetimo, Vulić je debitirao je kod legendarnog Tomislava Ivića s 18 godina, davno, jako davno, u sezoni 1978./79. i to na mjestu centarfora, tijekom karijere je igrao na gotovo svim pozicijama. Naslov s Hajdukom u slobodnoj Hrvatskoj, kao igrač, Vulić je osvojio 1994. godine. Zabio je prekrasan pogodak Zagrebu u Kranjčevićevoj, pogodak koji je te godine odlučio prvenstvo.

Dakle, ni SvenGöran Eriksson, ni Eduardo Reja, već dite kluba – Zoran Vulić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.