U finalu velikog ATP turnira u Indian Wellsu Austrijanac Dominic Thiem i neuništivi Švicarac Roger Federer

Foto: fah

U finalu ATP masters turnira u Indian Wellsu igrat će Švicarac Roger Federer i Austrijanac Dominic Thiem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Thiem je slavio protiv Kađanina Miloša Raonića s 7-6 (7/3), 6-7 (3/7), 6-4 nakon dva i pol sata velike borbe. Osmi igrač svijeta Thiem (25) protiv Federera će tražiti svoj 12. naslov u karijeri i prvi na mastersima, a sa Švicarcom ima međusobni omjer 2-2.

Španjolski tenisač Rafael Nadal predao je bez borbe zbog ozljede koljena polufinalni dvoboj sa svojim najljućim suparnikom Rogerom Federerom.Nadal (32) je osjetio velike bolove u koljenu i u četvrtfinalnom dvoboju s Rusom Hačanovim, a bolovi su bili takve jačine da je dva sata prije meča s Federerom objavio odustajanje. Inače, bio bi to 39. “teniski klasik” Nadal-Federer, ali i prvi nakon dvije godine. Federer (37) u svojoj karijeri ima ravno 100 osvojenih turnira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.