U ludoj utakmici Dinamo prošao dalje, Molde promašio čak dva jedanaesterca

U uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka Dinamo je u utorak u gostima kod norveškog Moldea odigrao 3-3 (3-1), te je nakon maksimirskih 1-1, izborio plasman u posljednje pretkolo zahvaljujući više pogodaka u gostima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nevjerojatna utakmica. Molde nije iskoristio dva od tri penala, a Dinamo je u pet minuta zabio tri gola i vodio 3-0, da bi se Molde vratio i poravnao na 3-3.

Strijelci za Dinamo bili su Pjaca (17), Ademi (20) i Rog (22), a za Molde su zabili Hussain (43), Elyounoussi (52-pen) i Kamara (75).

U petak je ždrijeb posljednjeg pretkola Lige prvaka i tada će Dinamo saznati tko mu stoji na putu do plasmana u grupnu fazu najjačeg eurupskog klupskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić: Luda utakmica, ali najvažnije je bilo proći dalje

Trener Dinama Zoran Mamić bio je nakon utakmice zadovoljan prolazom u posljednje pretkolo Lige prvaka, dodavši da će za analizu utakmice biti vremena narednih dana.

“Čestitka Moldeu na odličnoj utakmici, a mojoj momčadi na prolazu. Luda utakmica, što reći. Zbog ovakvih susreta je nogomet najpopularniji sport na svijetu. Za momčad, mene kao trenera i cijeli klub najvažnije je bilo proći dalje, a za neku analizu utakmice i zašto smo dobili tri gola, bit će vremena u danima koji dolaze”, rekao je, kako prenosi internetski portal Dinama, Zoran Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U uzvratnoj utakmici 3. pretkola Lige prvaka Dinamo je u utorak u gostima kod norveškog Moldea odigrao 3-3, te je nakon maksimirskih 1-1, izborio plasman u posljednje pretkolo zahvaljujući više pogodaka u gostima. Nevjerojatna utakmica. Molde nije iskoristio dva od tri penala, a Dinamo je u pet minuta zabio tri gola i vodio 3-0, da bi se Molde vratio i poravnao na 3-3. Strijelci za Dinamo bili su Pjaca (17), Ademi (20) i Rog (22), a za Molde su zabili Hussain (43), Elyounoussi (52-pen) i Kamara (75).

“Kao treneru mi nije bilo lako voditi 3-0, pa se na kraju boriti za prolaz, ali tako je to u nogometu. Prošle godine smo igrali odlično i trebali zabiti pet ili šest golova, pa smo ispali protiv Aalborga, a sada nismo bili tako dobri i prošli smo dalje. Što se mene tiče, ja bih htio da isto ovako bude u posljednjem pretkolu”, dodao je Mamić.

U petak je ždrijeb posljednjeg pretkola Lige prvaka i tada će Dinamo saznati tko mu stoji na putu do plasmana u grupnu fazu najjačeg eurupskog klupskog natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.