U Puli se dogodilo ono što je Dalić svakako htio izbjeći: Koliko su teške ozljede Vlašića i Juranovića?

Foto: fah

Hrvatska je u Puli, pred jedva pet tisuća gledatelja, svladala Gruziju sa 2:1. S obzirom kako se radilo o prijateljskoj utakmici tako je to i možda jedina pozitivna vijest uz Pule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, zašto? Nedugo nakon što je ušao u igru ozlijedio se sjajni 22-godišnji hrvatski reprezentativac, Nikola Vlašić, jedan od junaka ovih uspješno odrađenih kvalifikacija za Europsko prvenstvo. Nakon utakmice izbornik Zlatko Dalić izrazio je nadu da se ipak ne radi o teškoj ozlijedi, iako je Nikola šepajući, i to ne sam, napustio utakmicu, vidno nervozan, da ne kažemo ljut.

Dakle, dogodilo se ono čega su se u stožeru hrvatske reprezentacije najviše pribojavali, nakon ozljede Vlašića mnogi su se prisjetili teške ozljede Marka Pjace u jednoj prijateljskoj utakmici protiv Estonije. Pjaca se od te ozljede u potpunosti nikad nije oporavio, a do nje po mnogima bio je jedan od najvećih talenata hrvatskog nogometa. Nadajmo se da se s Vlašićem nešto slično neće ponoviti.

Podsjetimo, Vlašić je ozlijeđen u 79. minuti nakon jednog duela s Navalovskim, reakcija Vlašića nakon što je pomoć ušla na travnjak ne obećava ništa dobro. S klupe je skočio i zabrinuti Zlatko Dalić, bilo mu je jasno po reakciji Vlašića da se nešto ozbiljnije dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treba se nadati da koljeno jednog od junaka hrvatske reprezentacije u dvobojima protiv Slovačke nije ozbiljnije stradalo.

I da stvar bude gora nekoliko minuta kasnije se ozlijedio i nogometaš Hajduka Josip Juranović. Naime, kapetan Hajduka stradao je u jednom duelu te je izašao iz igre čak dva puta. Vratio se, no, samo kako bi popunio kvotu, nije mogao praktički ni hodati. Naposljetku je ponovno i definitivno izašao par minuta prije kraja susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.