Udruga Dinamo to smo mi: ‘Braća Mamić i Vrbanović izbrisani iz registra članova GNK Dinamo’

Foto: fah

Udruga Dinamo to smo mi priopćila je da su Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović izbrisani iz registra članova GNK Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uprava kluba je bila primorana izbaciti ovu trojicu iz kluba nakon što je još u svibnju ove godine Udruga “Dinamo to smo mi” zatražila njihovo isključenje iz članstva.

“Na zahtjev za isključenjem ove trojice iz kluba nam iz Dinama nikad nisu odgovorili, ali uvjereni smo da to njega ne bi došlo da mi nismo predali zahtjev. Pozdravljamo odluku da oni koji su oštetili Dinamo više nisu njegovi članovi. Sljedeći naš korak bit će da od optuženika zatražimo da klubu vrate novac koji su uzeli što je klupska skupština propustila učiniti. Također, tražit ćemo i kaznenu odgovornost članova skupštine koji su izglasali da Dinamo nije oštećen što je sud u Osijeku jasno demantirao nepravomoćnom presudom”, rekao je predsjednik Udruge Josip Čošić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.