Ugovor vrijedan 154 milijuna dolara: Jedan od najbolji košarkaša današnjice LeBron James prešao u LA Lakerse

Foto: fah

Jedan od najboljih košarkaša svijeta LeBron James (33) prešao je iz Cleveland Cavaliersa u Los Angeles Lakerse, objavila je u nedjelju njegova agencija Klutch Sports Group.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“LeBron James, četiri puta MVP, tri puta MVP finala NBA, 14 puta All Star i dvostruki osvajač olimpijske medalje potpisao je četverogodišnji, 154 milijuna dolara vrijedan ugovor s Los Angeles Lakersima”, kratko se navodi u priopćenju agencije.

Poslije fantastične sezone u kojoj su na kraju ipak titulu prvaka odnijeli je Golden State Warriorsi, James je odlučio iskoristiti izlaznu opciju i završi drugi mandat u Cavaliersima. Četverostruki MVP je u četiri godine donio Clevelandu prvu titulu prvaka NBA, a ima još dva šampionska prstena s Miami Heatom.

James je ovim ugovorom dobio novi izazov: spašavanje Lakersa od najneuspješnijeg razdoblja u povijesti kluba. Lakersi, koje se dugo smatralo najglamuroznijim klubom u NBA, nisu igrali doigravanje zadnjih pet sezona, što im je najdulje razdoblje bez postsezone u povijesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.