Uoči važnog dana: Zbog velikog nevremena Šime Fantela i Igor Marenić prisiljeni mijenjati jarbol

Foto: fah

Veliko nevrijeme koje je uslijedilo nakon odgode jedriličarskih natjecanja nanijelo je veliko štetu jedriličarskoj floti, a nastradao je i jarbol na brodu Šime Fantele i Igora Marenića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naša posada je isplovila s ostatkom flotile muške i ženske 470, te 49era, a iznenadni jak nalet vjetra iz jugozapadnog smjera oštetila je brojna jedra i jarbole, budući da su već bili daleko u zaljevu Guanabara.

Šime i Igor su u proceduri zamjene iskrivljenoga jarbola i sve bi trebalo biti u redu do utorka kada u 18 sati starta njihov osmi plov.

Naša posada vodi s 14 negativnih bodova ispred Australaca Mathewa Belchera i Willa Ryana (25), dok su treći Grci (32).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U utorak će po zlato u Laseru u 18.45 sati krenuti Tonči Stipanović, a u 19.30 sati na rasporedu je zadnja utrka klase finn u kojoj Ivan Kljaković Gašpić drži treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.