Vatreni zabili 15 komada: Posljednja utakmica nogometnog suca Brune Marića, u Bjelovaru mu čestitao čak i Jandroković!

Foto: fah

Hrvatska nogometna reprezentacija u revijalnoj je utakmici svladala u Bjelovaru NK Bjelovar s čak 15:1. Pet pogodaka zabio je za Vatrene napadač Hoffenheima, Andrej Kramarić. Utakmicu je sudio Bruno Marić, kome je ovo bila posljednja utakmica u karijeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah
Foto: fah
Foto: fah

Nakon utakmice od HNS-a je dobio na poklon dres s brojem 10.

Podsjetimo, Bruno Marić je u karijeri sudio 137 prvenstvenih i 26 utakmica kupa. Posljednju utakmicu koju je sudio u prvenstvu bio je dvoboj Dinama i Intera u završnici prošle sezone, a na jedinstvenu listu sudaca Prve i Druge HNL, došao je u sezoni 2004/05. Bruno Marić bio je jedan od najboljih hrvatskih sudaca posljednjih godina, a posljednje tri godine od strane svih prvoligaških trenera te igrača izabran je za najboljeg suca.

U razgovoru za Bjelovar.live Marić je rekao da je otišao u mirovinu jer smatra da je prošlu sezonu odsudio gotovo bez pogreške.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Kako kaže veliki Ćiro, utvaram si da je ovo najbolji trenutak za mene, jer sezona koja je iza mene je prošla uistinu bez greške. Sve utakmice, a najviše sam ih sudio uz kolegu Jovića, bile su odrađene na vrlo visokom nivou. Neke derbi utakmice sam sudio bez žutih kartona. Poštovanje od svih igrača na terenu je bilo odlično. A važno je da sam i zadnju utakmicu sudio na vrhunskom nivou, pretrčao sam skoro 11 kilometara, a nisam pokazao nijedan žuti karton…”, izjavio je Marić, kome je nakon utakmice čestitao čak i predsjednik Sabora Gordan Jandrković, koji je bio na tribinama u Bjelovaru, ali nije bio prije dva mjeseca na dočeku Vatrenih u Zagrebu na Trgu bana Jelačića, dočeku na kojem je ukupno bilo preko pola milijuna Hrvata.

Mariću je čestitao i dopredsjednik HNS-a Ante Kulušić, koji mu je i uručio dres.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.