Večeras od 18 sati Vatreni idu po pobjedu: Ulog je velik i izbornik Dalić to zna

Foto: fah

Nakon pobjede nad Azerbajdžanom Hrvatska od 18 sati s Mađarskom igra utakmicu 2. kola skupine E kvalifikacija za EURO 2020.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo su mogući sastavi:
MAĐARSKA: Gulacsi – Korhut, Kadar, Orban, Bese – A. Nagy, Kleinheisler – Dzsudzsak, Kovacs, Lovrencsics – Szalai

HRVATSKA: L. Kalinić – Barišić, Vida, Lovren, Brekalo – Rakitić, Brozović, Modrić – Perišić, Kramarić, Rebić

Ako Hrvatska odnese pobjedu mogli bi imati jednu od komotnijih situacija s obzirom da bi u tom slučaju teško mogli biti ispod drugog mjesta u skupini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije teško izračunati da bi 19 bodova značilo siguran prolaz, a 15 vrlo moguć, ističu Sportske novosti. Nakon večerašnjeg susreta pred Hrvatskom su po dva ogleda s Walesom i Slovačkom te jedan s Mađarskom i Azerbajdžanom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.