Velik dan za Hrvatsku: Mektić i Pavić uz Čilića i Dodiga u finalu, imamo i zlato i srebro

Foto: fah

U finalu teniskog turnira u konkurenciji parova na Olimpijskim igrama igrat će Marin Čilić i Ivan Dodig protiv Mate Pavića i Nikole Mektića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo su Čilić i Dodig izborili finale, a isto je uspjelo i Pavić i Mektiću koji su u dva seta sa 6:4, 6:4 svladali Amerikance Krajiceka i Sandgrena.

Mektić i Pavić su oduzeli servis protivnicima već kod 1-1, iskoristivši treću break loptu. Još jednu priliku za break imali su kod vodstva 3-2, ali su se Amerikanci uspjeli izvući. Novu priliku za break imali su kod vodstva 3-2, ali su se Amerikanci uspjeli izvući.

Mektić i Pavić opet kod 1-1 oduzimaju servis i nakon toga ponovno na svojim servisima uspijevaju biti uspješni. Na kraju posao je dovršen na Mektićev servis tako da nisu imali niti jednu priliku za break, dok su Mektić i Pavić iskoristili dvije od osam break šansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mektić i Pavić su oduzeli servis protivnicima već kod 1-1, iskoristivši treću break loptu. Priliku za break imali su kod vodstva 3-2, ali su se Amerikanci uspjeli izvući. No, to im nije puno pomoglo jer je hrvatski par bio siguran na svom servisu i dobio je prvi set.

Mektić i Pavić opet kod 1-1 oduzimaju servis i nakon toga ponovno na svojim servisima uspijevaju biti uspješni. Na kraju posao je dovršen na Mektićev servis i te su nakon sat i 22 minute izborili finale. Amerikanci tijekom cijelog meča nisu imali niti jednu priliku za break, dok su Mektić i Pavić iskoristili dvije od osam break šansi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.