(VIDEO) Bizaran završetak utakmice: Nogometaš postigao pobjednički gol, sudac svirao kraj samo sekundu ranije

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Santa Fea i Flamenga u 4. kolu skupine 4 Cope Libertadores odigrali su bez golova, no, utakmica je imala nevjerojatan završetak.  Naime, igrač Flamenga zabio je pogodak za pobjedu, ili je barem to mislilo, međutim, sudac je samo sekundu ranije svirao kraj i nije ga baš bilo briga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaš Flamenga je uzeo loptu protivničkim igračima na jedno dvadesetak metara od gola, nakon čega je jednog prošao te pogodio mrežu. No, sudac nije imao pretjerani osjećaj za igru, gol nije priznat. Uslijedili su prosvjedi igrača, naravno, nisu imali učinka.

Podsjetimo, Flamengo nakon četiri kola vodi te ima šest bodova,. River Plate ima pet bodova, ali i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.