(VIDEO) Detalji nesreće u kojoj je stradao košarkaš: ‘Letio je 200 metara nakon udarca’

Foto: snimka zaslona

Košarkaš Ognjen Kuzmić teško je ozlijeđen u nesreći koja se dogodila na putu Banja Luka – Prijedor u Ramićima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretrpio je teške ozljede glave i prsnog koša, priopćila je Crvena zvezda. Trenutno je u komi.

Suvozač u drugom automobilu bio je boksač Dražan Janjanin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Taj automobil se odjednom stvorio ispred nas, ne znam ni kojom brzinom. Kum je bio priseban pa je pobjegao i udario u zaštitnu ogradu. Da nas je udario direktno, pitanje je da li bismo ostali živi, ovako nam je otkinuo zadnji kraj odnosno zadnji lijevi kotač i vrata su otkinuta, a taj auto je projurio još 200 metara dolje”, ispičao je za Nezavisne novine.

Kuzmić se vraćao sa svadbe. Nakon nesreće je hospitaliziran u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci, ali je zbog težine ozljeda hitno prebačen u Beograd.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.