(VIDEO) Europska liga: Porto, Bešiktaš i CSKA upisali poraze, Roma i ManU remizirali; igrali hrvatski igrači Vida, Vlašić, Kalinić…

Foto: Twitter

Nogometaši Porta, Bešiktaša, CSKA i Rangersa upisali su poraze u susretima drugog kola Europske lige, dok su Manchester United i Roma remizirali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

CSKA je susretu H skupine u Moskvi izgubio od Espanyola s 0-2 nakon što je u prvom kolu teško stradao na gostovanju kod Ludogoreca (1-5). Igrala su tri hrvatska nogometaša, Nikola Vlašić, Kristijan Bistrović i Zvonimir Šarlija odigravši cijeli susret.

Ludogorec je u Budimpešti pobijedio Ferencvaros s 3-0.

Drugi poraz upisao je i Bešiktaš u skupini K, izgubivši od Wolverhamptona s 0-1.Domagoj Vida je odigrao cijeli susret za Bešiktaš. Slovan Bratislava su odigrali 2-2. Za goste je od 68. minute igrao Marin Ljubičić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G Rangers je na poražen na gostovanju kod Young Boysa s 1-2 . Cijeli susret za Rangerse igrao je Borna Barišić, dok Nikola Katić nije nastupio. Feyenoord je pobijedio Porto s 2-0.

U I skupini St Etienne i Wolfsburg su odigrali 1-1, a ISTIM rezultatom je završio i dvoboj između Oleksandrije i Genta. Josip Brekalo je za Wolfsburg igrao do 72. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obje utakmice u skupini J završile su 1-1, Wolfsberger – Roma te Istanbul Basaksehir – Borussia Monchengladbach. Za Romu je cijeli susret igrao Nikola Kalinić.

U skupini L Partizan je na gostovanju pobijedio Astanu s 2-1, dok su AZ i Manchester United odigrali bez golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.