(VIDEO) Jedinstveno iskustvo Marina Čilića: Dobio priliku popeti se na vrh kipa Krista Otkupitelja u Rio de Janeiru

Foto: snimka zaslona

Marin Čilić igra na turniru u Rio de Janeiru, te je prvo kolo lako prošao. No, izvan terena puno se bolje zabavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je zaplesao na karnevalu, odlučio se za nešto puno neobičnije – popeo se na vrh kipa Krista Otkupitelja u Rio de Janeiru.

Ovo nije prilika koju dobiva bilo tko, ali treći igrač svijeta od strane organizatora nagrađen je penjanjem na jedan od najpoznatijih svjetskih spomenika, visok čak 30 metara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Izgleda impresivno. Dosta je usko, dobro je što nosimo kacige”, komentira Marin dok se penje.

“Vjetrovito je i nije lako. Svaka čast snimatelju što je donio kameru na vrh. Definitivno je osjećaj čudesan. Noge mi se još uvijek tresu, a srce kuca kao ludo. Iskustvo je bilo jedinstveno. To je prilika kakva se ukazuje jednom u životu. Ja sam dosta religiozan pa mi je i zato bilo još posebnije. To je jedno od najvećih iskustava koje sam doživio”, poručuje Marin.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.