(VIDEO) Jeličić: Dinamo je već prvak, ali najljepša priča polusezone je pomoć njihovih igrača Istri

Foto: snimka zaslona

Najljepša priča dosadašnjeg dijela prvenstva je inicijativa nogometaša Dinama, koji su odlučili pomoći igračima Istre 1961, rekao je Joško Jeličić u analizi polusezone HNL-a u emisiji Stadion.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve čestitike Dinamu, po meni oni su praktički osigurali naslov prvaka. Dinamo igra dobar natjecateljski nogomet, iskoristili su slabosti protivnika, ali ima još prostora za napredak, rekao je o Dinamu.

Za Hajduk kaže: Drugo poluvrijeme pokazalo je kako Kopić želi igrati. Kupio je sebi vrijeme, ali oni koji vode klub ne bi trebali upasti u zamku samozadovoljstva, komentirao je novog trenera Hajduka Kopića, koji je ostvario pet pobjeda u šest utakmica.

Rijeci je najvažnija promjena vlasništva, odnosno financijska stabilizacija. Ne očekujem rezultatski iskorak, odlazi im previše kvalitetnih igrača za male novce, zaključio je o branitelju naslova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.