(VIDEO) Kraj jedne ere, uplakani Suarez oprostio se od Barcelone i Nou Campa: ”Mogu otići ponosan”

Foto: Snimka zaslona

Nakon šest godina igranja za Barcelonu urugvajski nogometaš, Luis Suarez, odlazi s Nou Campa i prelazi u Atletico Madrid. Razlog odlasku je novi trener Ronald Koeman, koji je Urguvajcu jednostavno preko telefona poručio da na njega više ne računa. Koeman je zaigrao opasnu igru u Barci, riješio se nekoliko zvijezda, uz Suareza otišli su Ivan Rakitić i Arturo Vidal, mnogi mu ne bi bili rado u koži ako ga rezultat ne bude pratio. Naime, neki igrači, prije svih Lionel Messi, jedva čekaju da mu uzvrat bahatost istom mjerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakle, nakon šest godina Suarez odlazi, a na Camp Nou je održao svoju posljednju tiskovnu konferenciju kao igrač katalonskog kluba. Urugvajac nije izdržao, pustio je i koju suzu, više njih, iako ih je pokušao sakriti.

“Teško je otići”, rekao je kroz suze urugvajski napadač te je nastavio.

“San mi se ispunio kada sam došao ovdje. Nisam ni sanjao da ću na odlasku imati takvu statistiku. Svjestan sam da smo na kraju jedne ere, na koju možemo biti ponosni. Klub je trebao promjene i trener na mene nije računao. Mogu otići ponosan i zadovoljan nakon šest godina”, poručio je jedan od najboljih urugvajskih nogometaša svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Urugvajac još uvijek želi igrati na visokoj razini…

“Želim svima dokazati da još uvijek mogu igrati na visokoj razini. Uzbuđen sam zbog odlaska i Atletico. Ne znam kako će biti igrati protiv Barce, nisam sve još najbolje probavio…”

O odnosu s novim trenerom Barce Ronaldom Koemanom…

“Njegovu odluku da ne računa na mene sam poštovao. Samo sam zatražio da i dalje treniram s momčadi dok ne pronađen novo rješenje.”

Ukratko, Luis Suarez je posljednjih šest godina igrao za Barcelonu te je 283 utakmice zabio čak 198 golova.

 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.