(VIDEO Liga nacija: Nogometaši Danske prekinuli su bojkot i slavili protiv Walesa

Foto: fah

Nakon dogovora sa svojim Savezom nogometaši Danske prekinuli su bojkot i u nedjelju zaigrali u najjačem sastavu te u dvoboju UEFA Lige nacija odigranom u Aarhusu pobijedili Wales sa 2-0, a oba pogotka postigao je Christian Eriksen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Eriksen je prvi gol postigao u 32. minuti, a u 63. minuti je bio precizan izvođač kaznenog udarca.

Pobjedom su Danci izbili na vrh ljestvice grupe 4 u drugom jakosnom razredu Lige nacija, a Wales je drugi, također s tri boda, ali iz dvije utakmice. Republika Irska je bez bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Foto: fah

U trećem jakosnom razredu, u grupi 3, Bugarska je nakon trijumfa u Sloveniji na svom terenu pobijedila Norvešku s minimalnih 1-0, a pobjednički pogodak postigao je Vasilev u 59. minuti.

U četvrtom jakosnom razredu odigrane su dvije utakmice. Gruzija je nadigrala Latviju sa 1-0 golom Okriašvilija iz kaznenog udarca (77), a Makedonija je u Skoplju sa 2-0 bila bolja od Armenije pogocima Alioskog (13) i Pandeva (59).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.