(VIDEO) Vukovar nije Srbija: Lino, bilo je itekako vrijeđanja na utakmici u Beogradu između Hrvatske i Srbije!

Foto: snimka zaslona

“Dečki su pokazali karakter, bila je to sjajna utakmica u Beogradu, nije bilo vrijeđanja, ali bilo je sjajno i ovdje u Zadru, moram zahvaliti Zadranima”, rekao je izbornik Lino Červar u prvoj izjavi nakon susreta sa Srbijom i pobjedom Hrvatske u Zadru 27:23. Hrvatska je deklasirala Srbiju igrom, rezultat je mogao biti i daleko veći u korist kvalitetnije hrvatske reprezentacije, koja je ovom pobjedom osigurala nastup na Europskom prvenstvu.  Atmosfera u Zadru zaista sjajna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

(VIDEO) Srpski navijači zviždali tijekom intoniranja hrvatske himne, kasnije vikali ‘Vukovar je Srbija!’ 

Je li doista bilo tako sjajno u Beogradu? Čini se da je popularni Lino jako brzo zaboravio što se dogodilo u beogradskoj Štark Areni. Naime, sve je počelo zvižducima na hrvatsku himnu.

Kasnije je s tribina odjekivalo i ‘Vukovar je Srbija!’ . Službeni spiker tad je pozvao na fer i korektno navijanje pa je skandiranje prestalo, iako se tu i tamo sporadično ponovno pojavilo. Ne treba posebno podsjećati što je Vukovar i što se sve tijekom velikosrpske agresije te okupacije događalo u tom HRVATSKOM gradu na Dunavu.  Dakle, izborničke, bilo je vrijeđanja i nije ga ugodno bilo slušati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od atmosfere u Srbiji, u Hrvatskoj je atmosfera doista bila sjajna. Dvorana je bila puna, a navijanje se čulo tijekom cijele utakmice.

“Navijači su bili posebni, toliko ljubavi, toliko strasti, deset godina je prošlo od zadnjega gostovanja i oni su to nadoknadili. Što da im kažem osim velikog – hvala!”, emotivno je poručio izbornik o hrvatskim navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.