(VIDEO) Lokomotiv pobjedom na gostovanju kod Rubin Kazana izborio polufinale ruskog Kupa, igrao i Vedran Ćorluka

Foto: Twitter

Nogometaši moskovskog Lokomotiva izborili su plasman u polufinale ruskog Kupa nakon što su na gostovanju pobijedili Rubin Kazan sa 1-0 nakon što su i u prvom susretu slavili sa 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogodak odluke zabio je njemački stoper Benedikt Howedes u 78. minuti na asistenciju Alekseja Mirančuka.

Rubin je od 76. minute igrao s igračem manje nakon što je isključen mladi hrvatski branič Filip Uremović. Za Lokomotiv je cijeli susret igrao bivši hrvatski reprezentativac Vedran Ćorluka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plasman u polufinale izborio je i Arsenl iz Tule odigravši 1-1 protiv Orenburga nakon što je u prvom susretu na gostovanju slavio sa 4-2.

Za Orenburg su cijeli susret igrali Silvije Begić i Danijel Miškić. Begić je u Rusiju stigao u srpnju 2017. iz Intera iz Zaprešića, dok je Miškić nekadašnji član Dinama, Sesveta i Lokomotive.

Ranije se u polufinale probio i Rostov, dok će posljednji putnik biti poznat u četvrtak nakon utakmice Ural – Spartak Moskva. Prva utakmica je završila 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.