(VIDEO) Nakon što se Messi osramotio kada je pobjegao u svlačionicu ne čestitavši Vatrenima bijesni argentinski navijači tukli bespomoćne Hrvate!

Foto: Snimka zaslona

Nakon velike pobjede hrvatske nogometne reprezentacije od 3:0 u 2. kolu grupne faze Svjetskog prvenstva protiv Argentine Hrvati su diljem domovine i svijeta, uključujući, naravno, i Nižnji Novgorod, slavili, dok su Argentinci, predvođeni Lionelom Messijem, bili potišteni, svjesni koliko su kompromitirali svoje šanse za prolazak skupine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski navijači, kako smo već spomenuli, slavili su diljem svijeta, no, argentinski navijači, barem dio njih, nisu bili sportski raspoloženi, svoj bijes zbog debakla iskalili su na nekoliko hrvatskih navijača. Nimalo sportski, kao što nimalo sportski nije bio potez Lionela Messija, koji je za razliku od Gonzala Higuaina bijesno poslije utakmice otišao u svlačionicu te nije čestitao Vatrenima na pobjedi.

Kako pišu ruski mediji argentinski navijači, svjesni poraza, pri kraju su utakmice nasrnuli na hrvatske navijače te su ih pretukli. Prema pisanju ruskih medija ”masakr je spriječilo jako osiguranje na stadionu”, dio te sramote argentinskih navijača vidi se i na video snimci portala Life, iako je snimka, naglasimo to, nejasna. Hrvatskih navijača bilo je na tom mjestu i u tom trenutku tek nekoliko zbog čega su se argentinski huligani i mogli iživljavati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Navijač koji je pretučen nije mogao prepoznati napadače, a treba spomenuti i da nije dobio pomoć svojih sunarodnjaka koji su bili očito previše zauzeti proslavom pobjede”, pišu ruski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.