(VIDEO) NBA: Hezonja ubacio 29 koševa u porazu New Yorka, Bogdanović i Šarić solidni

Foto: Fah

Hrvatski košarkaš Mario Hezonja postavio je osobni NBA rekord u NBA zabivši sinoć u porazu svojih New York Knicksa 29 koševa, Bojan Bogdanović je odigrao još jednu solidnu utakmicu sa 17 koševa u pobjedi svojih Indiana Pacersa, dok je Dario Šarić također bio solidan, on je zabio 14 koševa u pobjedi svojih Minnesota Timberwolvesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od New Yorka su sa 114-110 bolji bili domaći Orlando Magic, a Hezonja, koji je zaigrao u prvoj postavi, protiv svoje bivše momčadi je u 34 minute na terenu uz 29 koševa (šut iz igre 11/22 i trice 1/5) upisao devet skokova, pet asistencija i dvije ukradene lopte.

Kod Orlanda, koji se zahvaljujući ovoj pobjedi popeo na sedmo mjesto Istočne konferencije koje vodi u doigravanje, najbolji je bio Nikola Vučević s također 29 ubačaja i 13 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bojan Bogdanović je u gostujućoj pobjedi Indiana Pacersa od 108-89 nad Detroit Pistonsima u 34 minute na terenu zabio 17 koševa (šut iz igre 7/15, trice 0/3), pridodavši tome četiri skoka, tri asistencije te po jednu ukradenu loptu i jedan blok. Thaddeus Young je bio najbolji strijelac Indiane sa 21 poenom, osam skokova i četiri asistencije. Andre Drummond je predvodio Pistonse sa 28 koševa i 19 skokova.

Minnesota Timberwolves Darija Šarića su u gostima sa 110-108 nadigrali Dallas Maverickse, a hrvatski košarkaš je odigrao 30 minuta i upisao 14 koševa (šut iz igre 5/14, trice 2/8) uz pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu. Karl-Anthony Towns je bio najbolji pojedinac Minnesote sa 28 koševa i 13 skokova, a Andrew Wiggins, koji je utakmicu završio sa 19 koševa, zabio je pobjednički koš 19 sekundi prije kraja.

Kod Dallasa je najbolji bio Luka Dončić sa 27 pogodaka, 12 skokova i šest asistencija što mu je 16. double-double ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od LA Clippersa su sa 135-103 bolji bili Houston Rockets koje je sa 31 košem predvodio James Harden. Chris Paul je dodao 29 koševa za visoku pobjedu Houstona, a Shai Gilgeous-Alexander je sa 20 poena bio najbolji pojedinac Clippersa. Ivica Zubac je odigrao 20 minuta za poraženu momčad, upisavši u tom vremenu pet koševa (šut iz igre 1/3), jednu asistenciju, tri ukradene lopte i jedan blok. Clippersi sada zaostaju utakmicu i pol za Utahom u utrci za peto mjesto Zapadne konferencije.

Utah Jazz je pak u gostima sa 118-97 svladao Phoenix Sunse, a do pobjede su ih vodili Donovan Mitchell sa 29 koševa i Joe Ingles sa 27. Najbolji kod Phoenixa bio je Richaun Holmes koji je utakmicu završio sa 16 ubačaja, a Dragan Bender je ubacio u 23 minute igre sedam koševa (šut iz igre 3/7, trice 0/4), sedam skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.