(VIDEO) NBA: Najbolja partija Šarića od dolaska u Minnesotu

Foto: fah

Minnesota Timberwolvesi upisali su drugu uzastopnu pobjedu, svladavši Chicago Bullse sa 111-96, a hrvatski košarkaš Dario Šarić odigrao je najbolju utakmicu otkad je došao u Minnesotu prije dva tjedna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je za 24:36 minute upisao 19 poena (šut 8-15), te 14 skokova. U njegovoj ekipi prednjačio je Karl-Anthony Towns sa 35 koševa i 22 skoka. Derrick Rose dodao je 22, a Jeff Teague 18 poena.

Klay Thompson zabio je pobjednički koš šest sekundi prije kraja susreta, kojim su branitelji naslova Golden State Warriorsi svladali Sacramento Kingse sa 117-116. Thompson se zaustavio na 31 košu, a prvo ime Warriorsa bio je Kevin Durant sa 44 poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ante Žižić nije igrao za Cleveland koji je dobio Houston sa 117-108. Novak Clevelanda Collin Sexton imao je rekordni učinak od 29 koševa, a kod Houstona James Harden ubilježio je 40 poena i 13 asistencija.

Dallas Mavericksi su na svom parketu pobijedili Boston Celticse sa 113-104, a slovenski košarkaš Luka Dončić je za Maverickse ubilježio 15 poena i 8 asistencija. Od njega su bili efikasniji J.J. Barea i Harrison Barnes, koji su zabili po 20 koševa.

Grčki reprezentativac Giannis Antetokounmpo ostvario je 34 koša, 18 skokova i 8 asistencija za pobjedu svog Milwaukeeja protiv San Antonia 135-129.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.