(VIDEO) NBA: Poraz Knicksa, Raptorsa, Jazza i Pistonsa, igrao Mario Hezonja

Foto: fah

Sinoć su u NBA odigrane četiri utakmice, a od hrvatskih košarkaša na terene je istrčao jedino Mario Hezonja koji je u porazu svojih New York Knicksa upisao izuzetno slab učinak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od New York Knicksa su sa 119-107 bili bolji gostujući Charlotte Hornets, a Hezonja je u pet minuta ostao bez pogodaka (šut iz igre 0/3) i ugrabio je samo jedan skok.

Charlotte je do pobjede predvodio Kemba Walker koji je utakmicu završio sa 25 koševa iako je cijelu zadnju četvrtinu proveo na klupi. Najbolji u redovima New Yorka bio je Kevin Knox sa 26 koševa, a Tim Hardaway Jr. je ubacio 21.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milwaukee Bucks su u gostima svladali Toronto Raptorse sa 104-99, a pobjedu im je osigurao Malcom Brogdon koji je pogodio dvije trice pred kraj zadnje četvrtine, od kojih jednu 40.7 sekundi do kraja. Brogdon je na kraju utakmicu završio sa 18 koševa, Brook Lopez je ubacio 19 koševa, kao i Giannis Antetokounmpo koji je tome pridodao isto toliko skokova. Najbolji strijelac poraženih Raptorsa bio je Serge Ibaka sa 22 poena, a Kawhi Leonard je dodao 20..

San Antonio Spurs su kod kuće sa 110-97 nadigrali Utah Jazz, a DeMar DeRozan je zabio 26 koševa, dok je Rudy Gay dodao 23 uz 15 skokova. Donovan Mitchell je predvodio Jazz sa 27 pogodaka, a Ricky Rubio je ubacio 26.

New Orleans Pelicans su sa 116-108 bili bolji od domaćina Detroit Pistonsa. Jrue Holiday i Julius Randle su zajedno zabili 65 koševa za pobjedu i tako nadoknadili ograničenu izvedbu Anthonyja Davisa. Holiday je postigao 37 poena, a  Randle, dok je Davis ubacio samo šest. Blake Griffin je bio najučinkovitiji kod Pistonsa sa 35 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.