(VIDEO) Paranoja srbijanskih medija: ‘Prvo su novinari napali Đokovića, a sad ga je netko pokušao ubiti’

Foto: snimka zaslona

Jedan je gledatelj tijekom meča a Novaka Đokovića i Keija Nishikorija na završnom Mastersu uletio na teren. Vrlo brzo osiguranje je reagiralo i zaustavilo ga prije nego je utrčao nasred terena na kojem se igrao polufinalni okršaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkriveno je da mu je plan bio skinuti trenirku i gaće te ostaviti plastični izmet na teren uz obećanje da će to učiniti sljedeći put.

Srbijanski Kurir a tvrdi kako je “luđak htio napasti Đokovića, a da ga je među prvima primijetila Novakova supruga Jelena, čiji je vrisak bio signal za munjevitu reakciju osiguranja”, iako je pokušao utrčati na dio terena gdje se nalazio Japanac, a da se Jelena Đoković nalazila daleko od mjesta događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paranoja se nastavlja, pa pišu da je time nastavljena serija napada na srpskog tenisača u Londonu, a da se ranije našao na udaru novinara koji ga je htio isprovocirati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.