(VIDEO) Pobjeda Galaxyja, novi pogodak Ibrahimovića: Jednostavno je nezaustavljiv

Foto: fah

Švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović nastavlja s odličnim igrama u dresu Los Angeles Galaxyja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na gostovanju kod Chicago Firea, Ibrahimović je postigao jedini pogodak u pobjedi 1-0 što je bio njegov treći gol u trećem nastupu za momčad iz Los Angelesa.

‘Ibro’ je pogodio u posljednjim trenucima prvog dijela na ubačaj bivšeg engleskog reprezentativca Ashley Colea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

LA se nakon šest odigranih susreta nalazi na drugom mjestu Zapadne konferencija MLS-a sa 10 bodova, tri manje od lidera Sporting Kansas Cityja.

Bivši napadač Manchester Uniteda, PSG-a, Milana, Barcelone, Intera, Juventusa i Ajaxa, u LA je stigao koncem ožujka i u prvom nastupu protiv Los Angeles FC-a zabio je dva gola pri čemu pobjednički u sudačkoj nadoknadi.

Po dolasku u Los Angeles odmah je napravio ‘show’. Zakupio je cijelu stranicu u LA Timesu i napisao: “Dragi Los Angeles, nema na čemu” te u potpis na dnu stavio svoj potpis. Legendarni znak ”Hollywood” u Photoshopu je pretvoren u ”Zlatanland”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.