(VIDEO) Pogledajte što je Jelavić promašio za pobjedu kraj golmana koji to nije

Foto: snimka zaslona

Nikica Jelavić ove je zime punio hrvatske sportske medije kao moguće veliko pojačanje Rijeke, no transfer je propao. Sada igra u Kini, a Guizhou Zhicheng je u prvom kolu na svom Guiyang olimpijskom centru ugostio Liaoning Whowin i odigrao 1:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je jedan od najboljih u domaćim redovima i izjednačio je rezultat u 54. minuti iz penala, nakon što su gosti vodili od 14. minute također golom s bijele točke. No na kraju se ipak nije proslavio jer je pred kraj susreta promašio nešto što su već svi vidjeli u golu.

Inače, gostujući trener je do 56. minute napravio sve tri zamjene pa je, nakon što je u 65. minuti njegov golman Shi Xiaton dobio drugi žuti, među stative morao postaviti jednog od igrača. Jelavić je krenuo sam, ali je neobjašnjivo poslao loptu ‘nebu pod oblake’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.