Mama Šime Vrsaljka nakon što je spasio život Fernandu Torresu: Ponosna sam na sina, on je pošten i skroman momak

snimka zaslona

Šime Vrsaljko instinktivno i ljudski je reagirao nakon strašnog sudara suigrača Fernanda Torresa koji je ostao ležati na travnjaku, prvi mu je u pomoć pritrčao hrvatski reprezentativac, nakon čega je španjolski nogometaš završio u bolnici. Srećom, već danas je iz bolnice otpušten na kućnu njegu i dobro se oporavlja, za sva tjedna najavio je i povratak treningu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U razgovoru za portal goal mama hrvatskog reprezentativca Šime Vrsaljka, Branka Vrsaljko je rekla: “Ljudski je reagirao, velika je to stvar, drago mi je da je pomogao i dobro se snašao u toj situaciji. Naravno da sam ponosna na sina, skroman je i pošten momak i nije me iznenadilo što je među prvima potrčao u pomoć ozlijeđenom suigraču.”

Nekoć najbolji nogometaš Španjolske nastradao je na utakmici Atletica i Deportiva, pri kraju susreta na njega je nenamjerno  naletio domaći igrač Alex Bergantinos, prizor doista nije bio nimalo ugodan. Neki su igrači plakali na travnjaku, što dovoljno govori o kakvom je prizoru bilo riječ, drugi nisu mogli gledati onesviještenog Fernanda, dok su munjevito reagirali i prvi se snašli Šime Vrsaljko i Gabi te su nesretnom suigraču  počeli vaditi jezik kako se ne bi ugušio.

Inače, utakmice Atletico Madrida prate se i u domu Vrsaljkovih, pa su tako gledali i spomenutu utakmicu protiv Deportiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Gledali smo, znali smo odmah što se dogodilo, a nakon utakmice čula sam se sa sinom. Kaže da je bilo šokantno sve što se dogodilo, da je reagirao instinktivno, a sve ostalo ste vidjeli”, rekla je ponosna majka, koja svog sina opisuje kao mirnog te staloženog mladića koji je jedino na terenu sušta suprotnost onoga što je on inače u realnom životu, da ne kažemo ”u civilu…”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.