(VIDEO) Poraz engleske momčadi u polufinalu Europske lige: Žestoki verbalni obračun nogometaša Manchester Uniteda na terenu

Foto: Snimka zaslona

Nogometaši Manchester Uniteda iako su bili bolji protivnik poraženi su u polufinalu Europske lige protiv Seville. Bilo je 2:1 za španjolsku momčad, a Englezi su promašili veliki broj prilika. I nije to jedino po čemu ćemo pamtiti igrače Uniteda s ovog susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, nogometaši Manchester Uniteda Victor Lindelof i Bruno Fernandes imali su žestoku raspravu na terenu u polufinalnom susretu Europske lige protiv Seville.

Lindelof je krivac za drugi gol protivnika. Naime, loše je reagirao u kaznenom prostoru, a igrač Seville Luuk de Jong je zabio za 2:1, pokazalo se bio je to i konačan rezultat.  To mu je očito zamjerio Bruno Feranandes. Šveđanin nije bio baš raspoložen da se suoči s kritikom te je krenuo verbalni obračun između dvojice suigrača. U jednom trenutku izgledalo je žestoko te je sigurno palo nekoliko i teških riječi. Barem ih možemo vidjeti u ovom slučaju od Lindelofa koji je poručio suigraču da ”od*ebe”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.