(VIDEO) Pravi odgovor najboljeg izbornika na svijetu na sve provokacije: Srdačan zagrljaj Marka Perkovića Thompsona i Zlatka Dalića!

Foto: Snimka zaslona

Hrvatski nogometni izbornik i sportski heroj nacije, Zlatko Dalić, nakon srebra na Svjetskom prvenstvu u Rusiji i sjajnog predstavljanja naše zemlje na najvećoj nogometnoj smotri vratio se u Hrvatsku. U glavnom gradu Lijepe naše Vatrene je dočekalo preko pola milijuna ljudi, zapjevao im je na Trgu bana Jelačića, izričito po njihovoj želji, popularni glazbenik Marko Perković Thompson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan kasnije već je krenula hajka, tako jedan kolumnist portala Index piše kako su Vatreni uzori i kao takvi ”nemaju pravo na Thompsona.”

Foto: Snimka zaslona

Dobro je to znati, jednog dana mogli bi se obući primjerice u majice s likom Matije Babića, pokretača Indexa i čovjeka koji je pravomoćno osuđen zbog utaje poreza. Podsjetimo, kako smo već pisali  Babić je pravomoćno osuđen 2014. godine i to da je zajedno sa suradnicom Vanom Šalov Violić fiktivnim ugovorima tvrtku Prva stranica d.o.o oštetio za skoro 2,8 milijuna kuna. Dobio je godinu dana zatvora koji mu je zamijenjen radom za opće dobro, a izrečena mu je i novčana kazna od 300.000 kuna. Prema presudi, Babić i Šalov Violić su zajedno u državni proračun morali uplatiti oko milijun kuna, a tvrtki koju su oštetili oko 600.000 kuna. Matija Babić na zagrebačkom je Županijskom sudu priznao nedjelo te je temeljem nagodbe s tužiteljstvom osuđen na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine koja mu je zamijenjena radom za opće dobro.

Dalić na podmetanje novinara N1: “Nemojte me provocirati, ‘Lijepa li si’ je naša himna”

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatka Dalića je pokušao isprovocirati i novinar N 1 televizije, Antonio Zavada, koji je u Varaždinu, dakle, dan nakon spektakularnog dočeka u Zagrebu, izbornika pitao tko je donio odluku da se pozove Thompsona, koji je cijelo vrijeme bio u autobusu s igračima na putu iz Zračne luke Franjo Tuđman do Trga bana Jelačića, gdje je na kraju na izričiti zahtjev, odnosno molbu, igrača zapjevao jednu pjesmu, a drugu bez matrice nakon što je organizator isključio mikrofon.  Zajedno s njim pjevale su tisuće Hrvata na glavnom zagrebačkom trgu te naravno naši igrači i izbornik.

Zlatko Dalić se, kako smo već spomenuli, dan nakon zagrebačkog dočeka vratio u svoj Varaždin. Dočekale su ga tisuće navijače i ponovno Marko Perković Thompson, s kojim se na pozornici našao u srdačnom zagrljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Takvim potezom Dalić je zapravo odgovorio na sve provokacije, pa čak i na one koje su kao ”neprimjetno” došle s HINA-e. Znate li da HINA do ovog trenutka nije imala niti jednu fotografiju hrvatskih sportskih heroja s Markom Perkovićem na Trgu bana Jelačića, odnosno na pozornici?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.