(VIDEO) Rekordnim transferom otišao u Kinu, a poslije je shvatio da se ipak želi vratiti: Nedostaje mu viša razina nogometa!

Foto: Twitter

Transfer Oscara u Kinu bio je šokantan za veći dio Europe. Naime, ovaj 25-godišnji Brazilac 23. prosinca odlučio je napustiti vodeću momčad Premier lige Chelsea, kako bi postao igrač Shanghai SIPG-a za nevjerojatnih 70,4 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika je to zarada bila za engleski klub, ali kako nije dobro sjela ta odluka navijačima Stamford Bridgea, tako nije ni njemu,

Samo 23 dana od dolaska u Kinu Oscar je navodno priznao prijateljima kako nije zadovoljan te kako bi se rado vratio u Europu, pa čak i u Chelsea. Još nije ni debitirao za svoj klub, a shvatio je da ipak ima drugačije želje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi su u to sumnjali jer već prilikom dolaska u kinesku zračnu luku nije imao osmijeh na licu, a sada engleski mediji tvrde kako ni milijuni na bankovnom računu, te suradnja s trenerom Andre-Villas Boasem i sunarodnjakom Hulkom nisu usrećili Oscara, jer mu nedostaje najviša razina nogometa koju je igrao u Chelseaju.

Jasno je da je vrlo brzo shvatio pogrešku, no teško je za očekivati da bi već tijekom siječnja napustio Shanghai.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.