(VIDEO) Ronalda možete voljeti ili ne, ali: Djevojčici u invalidskim kolicima gestom uljepšao djetinjstvo

Foto: Snimka zaslona

Mnogi ne vole Cristiana Ronalda, zvijezdu Portugala i prvaka Europe Real Madrida, i imaju razloga kada ga ne vole. Mnogi ga obožavaju, i oni imaju svoje razloge za to. Međutim, nitko nije ravnodušan, ne samo suočen s njegovim majstorijama na travnjaku nego i nekim potezima izvan travnjaka koji izazivaju dvojake reakcije, od divljenja, do razočarenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bahati Ronaldo ujedno je i jedan od najvećih humanitaraca u svijetu sporta, donirao je do sada prema nekim tvrdnjama desetak milijuna eura, kako raznim organizacijama, tako i individualno, ”licem u lice”. Ronaldo je i redoviti darivatelj krvi, zbog čega na tijelu, za razliku od mnogih drugih nogometnih zvijezda,  nema niti jednu tetovažu.

Foto: Twitter

Svjestan snage medija, činjenice da slika govori ponekad više od 1000 riječi, Ronaldo ne odbija autograme, fotografije s navijačima. Uoči početka utakmice 2. kola skupine A Kupa konfederacija protiv Rusije 10-godišnjoj djevojčici u kolicima Polini uljepšao je i dan i djetinjstvo. Djevojčica to sasvim sigurno neće tako lako zaboraviti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.