(VIDEO) Sacramento zaustavio pobjednički niz Golden Statea

Foto: fah

Sacramento Kings su zaustavili pobjednički niz Golden State Warriorsa, sinoć su ih nakon produžetka pobijedili sa 109-106.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Warriorsi su gotovo cijelu utakmicu ‘lovili’ Kingse. Sacramento je pogodio prvih šest koševa na utakmici, prvih osam u drugom poluvremenu i prvih sedam u produžetku i Golden State ih je svaki put stigao osim na kraju kada je Draymond Green promašio tricu za izjednačenje.

Stephen Curry je bio najučinkovitiji kod Warriorsa sa 35 pogodaka, od čega je osam trica i devet asistencija, a Klay Thompson je ubacio 26 koševa. Pobjednike je predvodio DeMarcus Cousins sa 32 koša, 12 skokova i devet asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S ovim porazom Warriorsi sada imaju omjer pobjeda i poraza 43-8.

Hrvatski košarkaši u NBA Dario Šarić, Mario Hezonja i Damjan Rudež sinoć su upisali skromne učinke u porazima svojim momčadi Philadelphia 76ers-a i Orlanda Magica.

Sixersi Darija Šarića su doživjeli poraz od Miami Heata 102-125, a pobjednike je predvodio Hassan Whiteside sa 30 koševa i 20 skokova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šarić je u 26 minuta zabio četiri koša i upisao četiri skoka te dvije ukradene lopte, dok je najučinkovitiji u redovima Sixersa bio Ersan Ilyasova sa 21 pogotkom.

Hezonja i Rudež također su upisali poraz, u Atlanti su Hawksi sa 113-86 bili bolji od Orlando Magica.

Orlando (20-33) je odigrao lošu obranu, dopustivši Atlanti (30-21) da pogodi 13 od prvih 16 šuteva. Hawksi su imali 66 posto šuta u prvom poluvremenu i nisu išli ispod 60 posto do kraja zadnje četvrtine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suprotno tome, Magic je imao 34.6 posto šuta i pogodio je samo sedam trica iz 26 pokušaja.

Najbolji kod Orlanda bio je Aaron Gordon sa 16 pogodaka, a Elfrid Payton i Jeff Green su dodali svaki po 12. Hezonja je odigrao 12 minuta i zabio četiri koša te tome dodao tri skoka. Damjan Rudež je u šest minuta ugrabio samo jedan skok.

Tim Hardaway Jr. i Paul Millsap su predvodili Hawkse sa po 21 pogodak svaki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.