(VIDEO) Šarićevih 16 koševa u pobjedi Sixersa, Rudež zabio osam u porazu Orlanda

Foto: snimka zaslona

Dario Šarić je bio odličan sinoć u pobjedi Philadelphia 76ersa protiv LA Clippersa od 121-110, a Damjan Rudež solidan u porazu Orlando Magica od Chicago Bullsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je odigrao 25 minuta i u tom je vremenu zabio 16 koševa te upisao osam skokova, dvije asistencije, jednu ukradenu loptu i jedan blok. Bolji učinak u Philadelphiji imali su Nerlens Noel koji je utakmicu završio sa 19 koševa i Richaun Holmes koji je dodao 18.

Iako su Sixersi igrali bez svog najboljeg igrača Joela Embiida uspjeli su ostvariti svoju najveću pobjedu ove sezone i nadoknaditi zaostatak od 19 koševa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Clippersima se vratio ozlijeđeni Blake Griffin koji je zabio 12 koševa u prvoj utakmici od 18. prosinca, a njihov najbolji strijelac bio je Jamal Crawford sa 27 pogodaka.

Orlando Magic su poraženi kod kuće, bolji od njih su sa 100-92 bili Chicago Bulls.

Iako je Orlando (18-29) dobro počeo utakmicu, 19 je puta gubio loptu što je Chicago iskoristio do kraja i za pobjedu. Za Magic je ovo drugi uzastopni poraz i 11. u zadnjih 14 utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damjan Rudež je odigrao solidnu utakmicu, on je u 12 minuta zabio osam koševa i upisao jedan skok. Mario Hezonja je odigrao 13 minuta te u tom vremenu postigao tri pogotka uz četiri skoka, dvije asistencije i jednu ukradenu loptu. Najučinkovitiji igrač Magica bio je Nikola Vučević sa 20 pogodaka, dok je Bullse predvodio Dwayne Wade sa 21 košem.

U Phoenixu je odigrana najuzbudljivija utakmica sinoć u kojoj su Minnesota Timberwolves pogotkom Andrewa Wigginsa na zvuk sirene za kraj pobijedili domaće Sunse sa 112-111.

Wiggins, koji je utakmicu završio sa 31 pogotkom, pogodio je jedno slobodno bacanje 12.1 sekundi prije kraja za prednost Timberwolvesa od 110-109, nakon čega je P.J. Tucker pogodio dva bacanja za vodstvo Phoenixa od 111-110 6.3 sekundi prije kraja što je bilo dosta za Wigginsov pobjednički pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Devin Booker je bio najbolji strijelac Sunsa sa 26 koševa, a

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.