(VIDEO) Sjećate li se sjajnog golgetera iz zlatnih vremena španjolske reprezentacije? I dalje pogađa, i to s centra!

Foto: Snimka zaslona/Twitter

Sjećate li se legendarnog španjolskog golgetera iz zlatnih vremena španjolskog nogometa, odnosno španjolske reprezentacije, Davida Ville? Da, još uvijek igra nogomet, 35 mu je godina i golovima oduševljava Amerikance.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši reprezentativac ”Furije”, koji je tijekom duge i bogate karijere igrao za Real Zaragozu, Valenciju, Barcelonu, madridski Atletico i australski Melbourne City, posljednjih godina nosi dres američkog New York Cityja. Naravno, nije zaboravio zabijati golove, osjećaj je ostao, preciznost također.  Naime, Villa je u prethodne dvije sezone zabio 41 gol, 18 i 23, i ove krenuo jednako dobro. Kao što vidite kako stari tako broj pogodaka raste iz sezone u sezonu.

Posljednji pogodak Villa je postigao u Šarićevom gradu, Philadelphiji. Vrsni strijelac loptu je primio u blizini centra te je vidio kako je vratar domaće ekipe izašao s gola i odlučio se na lob.  Pogodio je, dogodilo se to u zadnjim sekundama utakmice, što daje dodatnu draž ovom prekrasnom pogotku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Davida Ville na kraju je slavila s 2:0 te je zadržala vodeće mjesto na ljestvici Istočne konferencije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.