(VIDEO) Thompson ‘zapalio’ Istanbul: Hrvatske navijače i igrače oduševio organizator EuroBasketa odabirom glazbe u dvorani

Foto: Twitter

Hrvatska košarkaška reprezentacija doživjela je potpuni fijasko u osmini finala EuroBasketa izgubivši od Rusije 101:78.  Time su košarkaški Vatreni ispali s EuroBasketa i prije nego što su očekivali te su gotovo svi, osim Bojana Bogdanovića i eventualno Žorića, razočarali navijače, po tko zna koji put kad su u pitanju nokaut utakmice. Navijači su utjehu pronašli u najpopularnijem hrvatskom glazbeniku Marku Perkoviću Thompsonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, organizatori ovogodišnjeg Europskog prvenstva u košarci pred utakmicu su, kao i tijekom pauza, puštali glazbu koja je karakteristična za državu iz koje dolazi reprezentacija koja je u datom trenutku na parketu. Večeras je u Istanbulu igrala, bolje rečeno dobrim dijelom statirala, Hrvatska.

Video: 24 sata

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči večerašnje utakmice osmine finale EuroBasketa Hrvatska – Rusija naše je navijače te igrače oduševila glazba s razglasa. Orila se pjesma Marka Perkovića Thompsona… ”Pukni puško”orilo se cijelom dvoranom Sinan Erden. Nažalost, nije na kraju pomoglo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.