(VIDEO) Tin Jedvaj ponosan na svoje nastupe za Vatrene: Nakon novih akrobacija Dejana Lovrena otvara mu se put prema prvom sastavu!

Foto: Snimka zaslona

Mladi hrvatski obrambeni nogometaš Tin Jedvaj, potencijalni nasljednik Vedrana Ćorluke u vatrenom dresu,  ove sezone nema adekvatnu minutažu u Bundesligi, mislimo na klub Bayer Leverkusen. No, što od trenera dobije na travnjaku vrlo dobro koristi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ove je sezone u jednoj od najjačih nogometnih liga u Europi Jedvaj je odigrao tri utakmice, zabio jedan pogodak, dok se prošle sezone, nažalost, mučio s ozljedom donje lože zbog čega je propustio veći dio utakmica.

U razgovoru za HNTV Tin Jedvaj otkriva koliko je zapravo zadovoljan svojim napretkom u Bayeru i razvojem svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mislim da sam se konačno priviknuo na Njemačku, na život i na nogomet. Stvarno uživam ovdje. Stadion je uvijek pun i uvijek je lijepo igrati ovdje“, rekao je Jedvaj, čiji klub ove sezone ipak nešto lošije stoji u Bundesligi s obzirom kako je nakon devet utakmica u sredini ljestvice, na desetom mjestu, što je zapravo premalo za ambicije kakve uvijek ima jedan od boljih njemačkih klubova. No, zato Bayer sjajno gura u Ligi prvaka, budući da se pobjedom protiv engleskog Tottenhama u Londonu popeo na mjesto s kojeg bi trebali otići u drugi krug najjače klupske nogometne lige na svijetu. To je svakako odličan rezultat za Bayer, a onda i Jedvaja.

“Doveli smo puno igrača, a dogodilo se i nekoliko ozljeda novih igrača. Imamo uvijek isti cilj da smo među prve tri, četiri momčadi u Bundesligi, dok je u Ligi prvaka sve na nama. Imamo vjeru u sebe i samopouzdanje“, kazao je mladi nogometaš koji je prošao sve kategorije u hrvatskoj reprezentaciji, a kome se danas, nakon novih akrobacija Dejana Lovrena, otvara put prema prvom sastavu. Lovren je navodno tražio od izbornika Ante Čačića da ga izbriše s popisa za utakmicu protiv Islanda.

Tin Jedvaj je, da podsjetimo, odigrao jednu više nego dobru utakmicu na Euru prije četiri mjeseca protiv Španjolske, koja mu je, kako priznaje, ostala u odličnom sjećanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ponosan sam i na nastupe u mlađim dobnim kategorijama hrvatske reprezentacije, kao i na nastupe za Vatrene. Sigurno da je za mene najdraža utakmica za Hrvatsku bila ona protiv Španjolske na Europskom prvenstvu, bilo mi je to veliko iskustvo. Sada smo okrenuti kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, imamo stvarno velika imena u reprezentaciji, no to moramo pokazati i na terenu”, poručio je hrvatski reprezentativac koji se oduvijek, za razliku od nekih, rado odazivao pozivu izbornika, bez obzira radilo se o mladoj reprezentaciji ili u selekciji koju vodi Ante Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr dopušteno je registriranim korisnicima. Čitatelj koji želi komentirati članke obavezan se prethodno upoznati sa Pravilima komentiranja na web portalu i društvenim mrežama Narod.hr te sa zabranama propisanim člankom 94. stavak 2. Zakona o elektroničkim medijima.